Naša Internet stranica koju posjećujete koristi Kolačiće.

Kolačići su datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na vašem tvrdom disku, što našoj Internet stranici omogućava prepoznavanje vašeg računala prilikom slijedećeg posjeta stranice CODUPO d.o.o.

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su Kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe za optimalno funkcioniranje svih značajki internetske stranice i boljeg korisničkog sustava. Ti kolačići mogu biti privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici ili stalni kolačići koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta. Osim Funkcionalnih kolačića koji služe optimalnom funkcioniranju stranice, naša stranica može na Vaše računalo pohranjivati Statističke i Marketinške kolačiće. Namjena Statističkih kolačića je praćenje količinskih podataka vezanih uz broj i vrijeme posjeta stranici. Namjena Marketinških kolačića je prilagođavanje sadržaja za prikaz korisniku.

Statističke i Marketinške kolačiće možete u bilo kojem trenu lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu Poduzeća automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama, IP adresa i sl.) Poduzeće ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.